Amikor a mindennapi kapcsolódásaink tudatosabbá válnak, előbb-utóbb felfedezhetjük, hogy nem mindig ugyanazt a reakciót kapjuk hasonló cselekedeteinkért.

Látszólag érthetetlenül egyes emberekkel jól megértjük egymást, miközben másokkal kapcsolatban frusztráltak, idegesek vagy bizalmatlanok vagyunk. S ezen helyzetek mögött olyan történetek, rejtett kapcsolódások is meghúzódhatnak, amiről a legtöbben nem is tudnak.

Előre is elnézést kérek, ez az írás nem egy könnyed olvasmány.
A nyugalom megzavarására alkalmas összefüggéseket tartalmaz…

Sorsösszefonódások

Alapvetően a családi rendszerünkhöz kapcsolódnak olyan történetek, amikor egy korábban élt ember tragédiáját magunkra vesszük. Aki rendszeresen jár családállításra, vagy találkozott már ennek a módszernek a leírásával az pontosan tudja, hogy őseink szenvedését újra és újra átéljük. Olyan történetek miatt “vezekelünk”, melyekről nem is tudunk.

Ilyen módon kapcsolódhatunk:

  • felmenőink titkolt szerelmeihez, anyagi és más jellegű szenvedéséhez.
  • a háborúban, balesetben vagy bűncselekmény következtében megölt emberekhez,
  • olyan elvesztett vagy letagadott családtagokhoz, akiknek akár a nevét se tudjuk.

Ezen történetek feloldását egy képzett családállító el tudja végezni.

Úr isten, rám mászott valaki!

Sokan találkoztak már azzal a jelenséggel, hogy időről időre lények akaszkodhatnak ránk. Főleg neurológiai, belgyógyászati és az életerővel kapcsolatos hatásokat előidézve.

Már a Bibliából is ismerjük, hogy az apostolok rengeteg alkalommal végeztek ördögűzést, amikor ezen kapcsolódó lényeket elkergették a szegény embertől jó messzire.

Ez sem a régmúlt története. Egyes, nem túl óvatos spiritiszták rendszeresen megidéznek ilyen lényeket,  s velük bizony foglalkozni kell. Több ilyen története is láttam saját szememmel, például az Everness fesztiválon vagy Indiából hazatérteknél. Ezen lények többnyire olyan holtak, akik a halál folyamatában elakadtak.

Egy átlagosan jól képzett, magáért s környezetéért felelősséget vállaló spiritiszta ezen történeteket egyszerűen tudja kezelni…

Tudatlan ártás és bántás

Amikor a mindfullness tanításaival találkoztam és elkezdtem gyakorolni, azzal kellett szembesülnöm, hogy a mindennapi cselekedeteink többnyire automatikusak. Olyan reakciók halmaza, melynek okáról és következményeiről szinte semmit nem tudunk.

Csináljuk a mindennapi rutint, a pillanatnyi érzelmi állapotunknak megfelelően másokat támogatva vagy bántva. Úgy éljük az életünket, hogy a cselekedeteink  hatásai egy hatalmas árnyékként követnek minket és sokszor azt se tudjuk, mi miért történik velünk.

  • másokban rossz érzést keltünk,
  • másokat megbántunk,
  • másokat megijesztünk,
  • konfliktusokat gerjesztünk,
  • kiváltjuk mások önkéntelen ellenállását,
  • furcsa és megmagyarázhatatlan helyzetek alakulnak ki,
  • netán betegek leszünk vagy baleset ér minket.

Ezzel a modern kori pszichológia érdemben nem tud mit kezdeni. Olyan módszereket tanít csupán, mely megtanít ezekkel együtt élni, kész tényként kezelve azokat.

Amiről Tibetben is kevesen és keveset beszélnek

A tibeti buddhizmusban a tanítások széles skáláját találhatjuk meg. Egy részük az együttérzésről, másik része a szerzetesi életről  szól. S akadnak benne a legtöbb nyugati ember számára  furcsa buddhaformákhoz kapcsolódó tanítások is. Melyek egy része ma már az interneten is fellelhető.

Ezen tanítások között viszont van jó néhány olyan is, amiről a legtöbben még Tibetben is keveset vagy semmit nem hallottak. Tibetben ugyan kész tényként kezelik a nem látható lények életünkre gyakorolt hatását, de elővigyázatosságból többnyire nem beszélnek róla részletesen. Ne hogx bevonzzák őket.

A nem barátságos lényeket tömören csak a nyolc osztály lényeiként emlegetik, mert a különböző ártó és bántó lényeket a hatásuk alapján nyolc nagy csoportba szokták osztani.

Ezek között van olyan, amelyik zömmel betegségeket okoz, van amelyik viszályokat szít, mások inkább árvizet vagy szárazságot hoznak egy adott vidékre.

Mivel nem vagyunk tudatában ezen lényeknek, többnyire nem is tudjuk, hogyan zavarjuk meg őket. De a hatás attól még jelen van az életünkben

A tibetiek beszámolóiban rengeteg ilyen történetet lehet elszórtan felfedezni, főleg az idegrendszeri illetve bőrbetegségeket okozó hatásokról beszélnek sokat. Ezek fő oka (többnyire) nem megfelelő kapcsolat a környezetünkkel. A szemétégetés, a vizes élőhelyek tönkretétele, szent helyek lerombolása szokott feljönni indokként.

A történetekből az értő szem számára kiviláglik, hogy ezen lények nem azok, akiket az óvatlan spiritiszták megidéznek egy ezo-spiri táborban. Annál ők sokkal erőteljesebbek.

Az egyik ilyen ártó lényről időnként még a Dalai láma is beszélni szokott, s mindenkit lebeszél arról, hogy vele kapcsolatba lépjen. Mert túl nagy az az ár, amit egy ilyen kapcsolódásért fizetünk hosszú távon.

A nem barátságos lényekkel dolgozni nem mindig a megértés és az empátia útján lehetséges (a kép egy autentikus Tibeti ábrázolás)

Nem tibeti babona

A magyarok egy részének tanult tehetetlensége mögött ilyen történetek húzódnak meg. Az évszázadok óta tartó széthúzásról nem is beszélve. Ezek feloldása csak lépésről lépésre, emberről-emberre haladva lehetséges.

De a legnagyobb problémát nem ez okozza. ezek csak következmények. Minden emberhez százával kapcsolódhatnak hozzá olyan nem barátságos lények, akik időről-időre megjelenhetnek és nehézségeket okozhatnak.

Miközben ezt a cikket fogalmaztam, gyorsan végigfutottam a saját ismerőseim listáját a telefonomban. Megnéztem ki az, aki ilyen kihívásokkal időről-időre szembe kell hogy nézzen.

Durván száz embert átnéztem, mindenkinél külön-külön rákérdezve, jelen van-e ez a probléma az életében? Nyolc olyan ismerőst találtam akinek ez nem jelentkezik az életében.

Egy-két embert alaposabban is megnézve kiderült, hogy több ilyen bántó lénnyel is van kapcsolatuk. Illetve több tucatnyi ilyen kapcsolódás is lehetséges náluk.

Annak fényében, hogy 3-4 ilyen lény elegendő ahhoz, hogy az összes energiánknak búcsút mondhassunk, nagyon nem örömteli ez a felfedezés..

Ártó hatások feloldása

Minden ember boldog akar lenni, s el akarja kerülni a szenvedést. S pont ezért mindenki szeretne az ilyen kapcsolatoktól megválni. Mint a nehéz emberektől.

Mindenki ismer olyan embereket, akiket a spirituális világ egyszerűen csak energia vámpíroknak nevez. Igen ők is ezen durva lények bántásától szenvednek, s nagyon nem egyszerű a helyzetük.

Ők is szeretnének az energiahiányos állapotuktól, s annak okától megszabadulni, mert a hatást érzékelik. De tapasztalatból azt is tudják, hogy nincs elegendő energiájuk ahhoz, hogy ezeket a kapcsolatokat megszüntessék.

Ennek a legfőbb oka az, ha nem megfelelő módon akarjuk feloldani ezeket a kapcsolatokat, akkor az összes következmény is a nyakukba szakad egyszerre. Aminek elviselése és megoldása egy jó mentális és érzelmi állapotban lévő ember számára is hatalmas kihívás.

Ahhoz, hogy ezen kapcsolódásokkal foglalkozhassak, én magam évekig csináltam tibeti gyakorlatokat. Nem ezért, mert én minden áron evvel akartam foglalkozni, hanem mert a fent vázolt hatások tönkre tették az életem, s változtatni akartam rajta. Ide haza csak pár tucat emberről tudok, akik az általam is végzett gyakorlatokat csinálták, de egy-két olyant tudok, aki a megfelelő eredményeket is elértek ezen gyakorlatok révén.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a nem barátságos lényekkel való kapcsolat feloldása  nem egy “könnyed” ördögűzés, vagy ezo-spiri játék.

Aki ennek kapcsán hülyeséget csinál, az komoly bajba kerülhet. 

A téma részletes ismerete, és a megfelelő gyakorlatok évekig tartó végzése nélkül az ártó lényekkel való kapcsolat feloldásába egyedül belevágni őrültség!!! 

Elnézést, ezt nem lehet finomabban megfogalmazni…

A feloldás lépései

Az ártó lényekkel való munka nagy körültekintést igényel. A legtöbb ember számára egy 7-10 napos folyamat, aminek van pár fontos pontja, nagyon szigorú sorrenddel:

Amikor az ártó lények kapcsolatait megpróbáljuk felszámolni, minden olyan történet is a felszínre fog kerülni, amit az ő hatásukra tettünk. S minden olyan történet következménye megnyilvánul, ami addig csak lappangott az életünkben.

Ez hasonlatos ahhoz, mint amikor egy bankot megrohannak a betétesek és minden pénzüket vissza akarják szerezni egyszerre. Ezt nevezzük bankcsődnek.

Ugyanez játszódik le érzelmi szinten, amikor ezen kapcsolódásokat le akarjuk egyszerre zárni. Ennek következtében az összes energiánk elhagy, minden érzelmi bajunk a felszínre kerül, s minden kapaszkodót elvesztünk. Ez a tapasztalat egy kis halál.

Ezt a “kishalált” elkerülendő a nem barátságos lényekkel való kapcsolat feloldásának első és legfontosabb lépése a korábbi ártások és bántások következményeit megtisztítani.

Van egy négysoros kívánságima, amivel minden lénynek boldogságot kívánunk, megfelelő alapot teremtve ahhoz, hogy az ártások következményeit feloldhassuk. S ennek az imának a megfelelő számú elmondása mindig az oldást kérőre hárul. Az ima által kialakított mentális és érzelmi állapot lesz majd az alap, amire a nem barátságos lényekkel való kapcsolat feloldását alapozzuk.

Aki nem hajlandó elmondani megfelelő módon a fent említett, s az oldás megkezdésekor elmondott (magyar nyelvű, a keresztény érzésű emberek számára is kérdés nélkül vállalható) kívánságimát, annak a sikert nem tudom garantálni.

Aki esetlegesen úgy érzi, nem tudja felvállalni a kívánságimában foglaltakat, annak az elutalt pénzt visszautalom. Teszem ezt azért is, mert magának a kívánságimának az ismerete önmagában nem elegendő a feloldáshoz. Másrészt számomra az elutasítás ténye egyértelmű jelzés arra, hogy a feloldás ideje még nem jött el.

Ugyan ez kegyetlenül hangozhat, de a karma törvényét semmilyen módon nem írhatom felül a mindennapok szintjén. Mert nem vagyok isten, csak egy jó képességekkel megáldott ember.

Az ártó kapcsolódás megszüntetése

Amikor az ártások következményeit pár nap alatt feloldottuk, utána egy fél napos folyamat az, amíg az ártó lényekkel a kapcsolatokat, illetve azok lehetőségeit feloldjuk.

Azt szoktam mindenkinek javasolni, akinek ezt a feloldást megcsinálom, hogy ehhez a lépéshez tartson egy egész napos pihenést. S legyen kéznél egy telefon arra az esetre, ha valami extra tapasztalat van, hogy fel tudjon hívni.

Fontos!!! A kapcsolat feloldásakor leszünk körülbelül felénél a folyamatnak. Az ártó kapcsolatok feloldása után újra kell tanítani a rendszerünket arra, hogyan adjon és fogadjon el a környezetéből energiát. Hogy együttműködve másokkal meg tudja védeni magát a hasonló támadásoktól.

Ez már nem szokott akkora kihívás lenni, de a folyamat végigkísérése attól még nem elkerülhető. Mert elegendő energia nélkül újra sebezhetővé válhatunk…

Formáld át az életed minél hamarabb!

Jelentkezz most a rejtett kapcsolataid elengedésére, s tedd a múlt részévé azokat a nehézségeket, melyek ezek révén az életed része volt idáig!


Fontos megjegyzés!

A rejtett kapcsolataink elengedése egy 7-10 napos folyamat, mely egy fizetős szolgáltatás. Mivel ennek metódusa lényegesen eltér a személyre szabott, 3 lépéses blokkoldástól, ezért ennek fix ára van.

Az rejtett kapcsolataink elengedése 50.000Ft  

A munkát akkor kezdem el (mondom el az egész folyamat alapját jelentő kívánságimát), ha a munka ára megérkezett a bankszámlámra.

Igyekszem a megkeresésre pár napon belül reagálni.

Rejtett kapcsolódásaink elengedése
Mutasd meg az ismerőseidnek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .