Az érzelmi és mentális blokkjaink feloldására rengeteg módszer és eszköz van. Ezek működésmódja és hatása nagyon eltérő lehet attól függően, hogy a kezelőnek mennyi a tudása, a tapasztalata, valamint a hozzá forduló embernek éppen milyen a pillanatnyi állapota. Pontosabban attól, sikerül-e meglelnie azt a pontot, ahol a változás elindulhat.

Ezen eltérések ellenére a sikeres változás háttere és működése nagyon hasonló. S ezt akarom most megmutatni:

1. A blokkoldás elengedhetetlen alapja

Minden érzelmi és mentális elakadást csak akkor tudunk átformálni, ha képesek vagyunk legalább érzékelni az elakadásunk tényét, s meg van az igényünk és hajlandóságunk arra, hogy valamit tegyünk ezen helyzet megváltoztatásáért.

Tudom ez egyértelműnek hangzik, de sokan csak próbálkoznak azzal, hogy jobb legyen az életük, de nem igazán képesek rálátni arra, mi is az igazi bajuk, s pont ezért nem is igazán tudnak rajta változtatni.

Én is így voltam, s pont ezért tudom azt, mennyire kegyetlenül kényelmetlen ez a helyzet!

Ezen a ponton nagyon hasznos, ha megjelenik a betegségtudat. Az a felismerés, hogy valami barna dolog van a palacsintában, ami nem csokikrém, és kegyetlenül büdös:

 • szomorú vagyok
 • depressziós vagyok
 • boldogtalan vagyok
 • lelki beteg vagyok
 • stresszes vagyok
 • feszült vagyok
 • ideges vagyok
 • szenvedek

Ezen mondatok és kijelentések viszont nagyon durván két élűek. Segítenek a baj felismerésében, illetve cselekvésre is ösztönözhetnek minket. De pont ezen mondatok azok, amiktől bele is ragadhatunk egy nem kívánt helyzetbe.

A másik tipikus helyzet sem annyira könnyed, amikor a változásra való törekvés alapvető feltétele hiányzik.

Olyankor nem a nehézséggel küzdő talál meg, hanem a környezetéből valaki: valamelyik szülő, rokon vagy barát. S azt várják tőlem, hogy a nehézséggel küzdő életében tegyek csodát az ő pillanatnyi akaratával és szándékaival szemben.

Meg szoktam tudni oldani ezt a helyzetet, mert ennek is ismerem mind a két oldalát, de ilyenkor az első feladatom mindig az, hogy a nehézségekkel küzdő együttműködését elnyerjem. Ami sokszor nem egyszerű, mert van, hogy letagadja a nehézségeinek a tényét is, vagy egyszerűen némaságba burkolódzik.

2. Érzelmi és mentális blokkoldás módszerei

Ahhoz, hogy az életünk megváltozzon, meg kell változnunk nekünk is. Ez az a része az életünk változtatásnak, amit nem mindenki szeret, miközben pont ez adja a savát-borsát az egésznek. Sokan félnek a változástól, mert azt szoktuk meg, hogy az nehéz, s külső elvárások és igények mentén történik.

Én mindig azt nézem, mi lenne működőképes a nehézséggel küzdőnek, mert csak ennek révén változhat meg igazán az életünk minősége. Nem az a kérdés, egy kívülálló szempontjából mi lenne helyes, jó, megfelelő és tökéletes, hanem az, miként lehetne élettelivé formálni egy nehézségekkel küzdő életét.

Ezen változásnak több fontos jele illetve eleme is van, s pontosan megmutatja, mire is szoktam törekedni a munkám során:

 • csökken a stressz a mindennapokban;
 • a nehézségeket könnyebb kezelni;
 • kevesebb konfliktus jelenik meg;
 • jobb és életképesebb döntések és választások jellemzik a mindennapokat; s
 • a korábbi nehézségek átalakulnak vagy megszűnnek.

Az egész munkám a tiszteletre épül. S pont ezért sohasem folyok bele mások életébe. Mindig meghagyom a szabad döntéshez és a privát szférához való jogot. S mindig tudatosítom, hogy mindenki a maga életéért felel, s a döntések meghozatala sem az én feladatom.

Másrészt amikor dolgozom, abból én is mindig tanulok valamit. Ez számomra nagyon fontos, mert ennek révén tudom megőrizni a munkám frissességét, hogy ne váljon rutinná és ne fásulhassak bele mások nehézségeinek feloldásába.

Számomra egy kisgyerek önfeledt mosolya az érzelmi és mentális szabadság szimbóluma.

3. Az új élet megteremtése

Sokszor azt tapasztaltam a saját belső munkám, illetve a másokkal való munkám során is, hogy a pillanatnyi elakadások feloldása után kialakul egy üresség érzet. Sokunk nem tud mit kezdeni ezekkel a tátongó üres állapotokkal, s éppen ezért, ösztönösen elkezdjük kitölteni ezeket különböző tevékenységekkel, érzésekkel és elképzelésekkel.

Ezen – kapaszkodókat kereső – tevékenységünk viszont azt fogja hosszabb távon eredményezni, hogy újragenerálunk magunknak egy olyan állapotot, mely a nehézségek ezernyi ismert és újszerű formáját hozza el az életünkben.

Ezért én nagyon fontosnak tartom azt is, hogy minőségi módon újítsuk meg az életünket. S ezen a ponton is segítsek tudatosan keresztülmenni azoknak, akik hozzám fordulnak.

Most tedd meg az KEZDŐ LÉPÉSt!

 • Hívj fel a 20/249-7326-os számon!
 • Telefonon megbeszéljük, hol s mikor tudunk elkezdeni együtt dolgozni.
  Ha nem veszem fel, akkor épp dolgozom. Vissza foglak hívni, amint végeztem, s alkalmas.
 • A közös munka során nyugodtan készíthetsz jegyzeteket is.
  Sőt javaslom is, mert rengeteg infót szoktam átadni.
 • S a konzultáció után egy életen át használhatod a megszerzett tudást.

Szóval mire vársz?

Kezd el a saját blokkjaid feloldást most!

Telefon: 20/249-7326
A telefonszám Whatsuppon és Viberen is hívható!

Fontos megjegyzés:

A személyre szabott, 3 lépéses blokkoldás egy fizetős szolgáltatás, melynek időtartama (az alkalmak száma és gyakorisága) egyéntől függően változhat.
Nincsen egy előre megírt fix haladási terv, hanem az egyéni igényekhez alkalmazkodóan változik, formálódik a folyamat.

Egy alaklom hozzávetőlegesen 1 óra időtartamú, mely 10.000 forintba kerül.

A blokkoldás 3 fázisa
Mutasd meg az ismerőseidnek is!