Az alábbi szabályzat a blokkoldas.hu érzelmi és mentális önneveléssel foglalkozó oldal adatkezelésével foglalkozik.

Az adatkezelés részletei

  1. Az adatkezelő Matits Viktor (2143 Kistarcsa, Eperjesi út 40).
  2. A hírleveleket, mint adatfeldolgozó az ActiveCampaign, LLC rendszere segítségével küldöm ki. Az esetleges megkeresésekre, kérdésekre a Google Inc. rendszerén keresztül válaszolok.
  3. Az adatkezelés célja az oldalak tartalmának népszerűsítése, illetve az általam szervezett és megtartott események és tanfolyamok hirdetése.
  4. Az adatkezelés időtartama a feliratkozástól kezdődően folyamatos, amiről bármikor a feliratkozó elállhat. A leiratkozás után a korábban rendelkezésemre jutott adatokat – a számlaadási kötelezettségből adódó eseteket kivéve – törlöm.
  5. Maximálisan elítélem a kéretlen levelek küldését, azok küldését mellőzöm. A harmadik fél által kezdeményezett hamis feliratkoztatást az adattörlés révén tudom korrigálni.
  6. Az oldalak tartalma ugyan nem korhatáros, de ettől függetlenül – igazodva a törvényi előírásokhoz – 18 év alattiak nem regisztrálhatnak az oldalon. Ennek felelőssége mindenkinek a sajátja, azt én a magam szerény eszközeivel ellenőrizni nem tudom.
  7. A feliratkozás során a nevet és az e-mail címet kérem el. Külön ellenőrző dobozzal fogadtatom el az adatkezelési szabályzatot és a marketing üzenetek (reklámok) küldésének tudomásul vételét.
  8. A tudomásomra jutott adatokat harmadik félnek nem adom át, s más célra vagy tevékenységhez nem használom fel.

Anonim adatkezelés

Az oldalon a forgalomkövetés és a remarketing hirdetések célzásához a Google Inc. és a Facebook Inc. követőkódjai megtalálhatók, mint sok más oldalon idehaza.

Ennek kapcsán nálam személyhez köthető adat nem képződik. A szükséges adatkezelési jegyzetek (angolul szakszóval cooki notes) a felhasználó gépén tárolódnak el a szolgáltatók révén. Ahhoz nekem közvetlen hozzáférésem nincs, azokat én törölni sem tudom.

E-mail küldő ablakok

Egyes oldalakon elhelyezésre került közvetlen levélküldési lehetőség is, ami rendszerint szolgáltatás megrendelését jelenti. Ezekhez kapcsolódóan adatkezelés, illetve hírlevelek kiküldése nem történik. A hétköznapi levelezés szokásait használom ekkor, ezért az adatkezelés ellenőrző pipája hiányzik.

Természetesen ezekre is kötelezően betartom az alapvető (elvárható) adatbiztonság alapelveit, s az így megszerzett adatokat sem adom át semmilyen célból harmadik félnek.

Mutasd meg az ismerőseidnek is!