Blokkoldás elkötelezetteknek

A változás iránt elkötelezettek számára van 3 intenzív átalakulást hozó csomagom is. Ezen csomagok részben áthatják egymást, bármelyik csomagban előjöhet a másik két csomaghoz kapcsolódó feladat.

Ilyen helyzetekben azokat a feladatokat is elvégezzük, még ha az elsődleges fókusz máshol van. De ezen alkalmak nem helyettesítik a másik csomagban elérhető feladatokat és oldásokat.

Blokkoldás csomagban

Az alap csomag egy általános oldás-sor, amire szinte mindenkinek nagy szüksége van. A mindennapjaink alapjait rendezi el. Az életünk 12 alapvető aspektusán megyünk végig. Az egyéni kihívásokat is figyelembe véve, rengeteg feladattal.

A Haladó csomag ennél sokkal dinamikusabb. 23 különböző életterületet vesz sorra, a nagyobb kihívást okozó területeket többször is. Ez a csomag már maximálisan személyre szabott, s a témák sorrendje is pont ezért a hozzám forduló igényeihez igazodik.

A Lelki minőségek tisztítása az első két csomag elvégzése után következhet. Közel kétszáz olyan érzelmi mintázat átformálásáról, megtisztításáról szól, melyek a szenvedés és a fájdalom okozói, illetve a harmónia és a béke megteremtésének forrásai.

Mutasd meg az ismerőseidnek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..