Blokkoldás egyénileg

A blokkoldás célja egy örömtelibb élet megteremtése. S ezt a célt a belső állapotunk megváltoztatása révén érjük el.

Ez a fajta belső változás, amiről a motivációs előadók ódákat zengenek, az a blokkoldás során meg is valósul. Nem csak ideig-óráig, nem az első nehezebb szituációig, hanem tartósan.

Mert feloldja:

  • az elakadást magát, amit megélünk,
  • Az elakadás gyökerét
  • S semlegesíti azon hatásokat is, amik újra és újra beaktivizálták korábban a történeteket.

A blokkoldás alapvető fókuszai

A blokkoldás témájának meghatározása általában nem okoz nehézséget. Olyan kérdések átformálására alkalmas, mint bármely más terápiás és önismereti módszer.

Másrészt a személyes blokkoldás az életút elemzéssel is kapcsolatban van. Rendszeresen előfordul, hogy az életútelemzés során feltárt (meglátott) gyökérok kerül a blokkoldás fókuszába, s annak feloldásán dolgozunk.

A lényeges eltérés sok más módszerrel szemben, hogy a változások nagyon gyorsan, szó szerint napokon belül érzékelhetőek. Ennek az az oka, hogy a működés mind a négy szintjére ránézünk egy téma kapcsán:

  • Az érzésekre, mely minden történésnek az alapja s hajtóereje
  • A cselekedetekre, mely az életünket folyamatosan kialakítja
  • A fejünkben lévő képre, mely az érzékelésünket és az ítéleteinket alapvető módon befolyásolja.
  • S nem utolsó sorban a fizikai világunkra, ahol a változás megnyilvánul.

A folyamat lezárásához van egy közel 100 pontból álló ellenőrző listám, mely az esetlegesen megmaradó tényezőket igyekszik kiszűrni. Az önismereti és önfejlesztő munka során az ego sok esetben meg tudja tréfálni a tapasztalan útkeresőket, s ez a lista pont ezen tapasztalatokra alapulva született meg.

A személyes, kedvenc buktatóm,

  • amikor az emberünk mindent megtesz a változásért, csak épp tudat alatt nem tudja elfogadni a változást;
  • vagy valami olyan extra dolgot is szeretne, amire álmomban sem gondoltam volna, hogy fontos lehet, mert magától az eredeti történettől annyira távol eső dolog.

Az életünk aktuális blokkjainak feloldása

Az érzelmi és mentális blokkok feloldáshoz a spontán felismerések módszerét használom, hogy ráláthassunk a nehézségeink gyökerére.

Ezen munka eredményeként mindenki kap a kezébe egy olyan önismereti térképet az adott kihívásához, melynek révén világos lesz az, mi okozza a bajt, s hogyan lehet azt feloldani. Fókuszálva a saját érzéseire, cselekedeteire, gondolataira: az életére.

Az blokkoldás hatékonyságának oka

Sok száz olyan pont van, melyen az életünk gellert kaphat. Ezeket én összegyűjtöttem, s csoportosítottam. Ezek között az ellenőrzési pontok között megtalálhatók az alapértékeink, az életterületeink, a zavaró tudatállapotaink és tulajdonságaik épp úgy, mint a rengeteg nehézséget okozó szokásaink.

Ezeket egy szisztematikus rendszer mentén szoktam végigellenőrizni, megkeresve azon pontokat, aminek következtében az élet örömteli teljességének a megélése nehezítetté vált.

S van egy nagyon fontos pont, amire sokan csak egy apró mellékes dologként gondolnak, de a tapasztalatom szerint alapvető fontosságú.

Minden történet rólam is szól!

Ezért elsőre a saját esetleges akadályaimat szoktam leellenőrizni. Hogy ne toljam rá másra a saját életemet, s annak téves nézeteit és problémáit. Aki ezt nem veszi eléggé komolyan, az akár árthat is, amit nem tartok megengedhetőnek.

Ez nem csak etikai kérdés, hanem a valódi eredményesség egyik záloga, amiről sosem szabad elfeledkeznie senkinek.

Hívjon fel, s formálja át az életét!

Tel: 20/249-7326

A találkozókat Budapest belvárosában, vagy Veszprém környékén szoktam megtartani.

Egy alkalom ára 15.000 forint

Mutasd meg az ismerőseidnek is!