Blokkoldás 3 lépésben

A közös munka elkezdéséhez első lépésben mindenkitől azt kérem, hogy írjon nekem levelet!!!

Foglalja össze mindazt, aminek kapcsán a támogatásom kéri. Sok esetben már ennek a levélnek a megírása sok felismerést eredményez, tisztázza azt, mi is a valós problémát.

Miután elolvasom ezeket a levelet, válaszolok rájuk, s elmondom azt, hogy amit kér tőlem, azt milyen keretek között tudom elvállalni.

Erre azért van szükség, mert a levelekben több téma is érintve lehet, amiket természetesen nem tudok egyszerre feloldani. Másrészt nekem is megvannak a határaim, amit tiszteletben kell tartanom (nem vagyok mindenható 🙂 ).

Akik az alap (életünk alapjainak elrendezése) vagy a haladó (23 életterület) csomagot választották, azoknak ezen levelek témája részben kötött. Érdemes átolvasni az ezen csomagokról szóló leírásokat, mert a levelek megírásához rengeteg ötletet van bennük.

Mások egészen hosszú listát küldenek arról, mi is nyomassza az életüket. Ezek feloldására is van mód, sokszor ez hozza el a leginkább azt, amire sokan csak vágynak.

2. Érzelmi blokkoldás

Amikor tisztázódtak a feltételek, s a munkám ellenértéke is megérkezik, onnantól kezdődik az én munkám fő része, mely akár napokig is eltarthat, de akadt példa több mint 3 hetes folyamatra is.

Ezen időszak alatt:

  • Hagyok teret arra, hogy a megfogalmazás hatása megnyilvánulhasson
    (időnként küldenek nekem plusz leveleket is a hozzám fordulók).
  • Használom mindazt, amit megtanultam, s amire ráérzek, hogy megérthessem a történet hátterét. Többnyire a lelki okok feloldásának szempontjai mentén haladva.
  • Bevetem az évek alatt elsajátított kb 3-4 tucatnyi technikát, amikkel az adott történést feloldom.

A munkám leglényegibb pontja viszont nem a tudásomban, a szempontrendszeremben vagy a képességeimben rejlik. Hanem abban, hogy hagyom, hogy a tudatalattimból felmerüljön az a válasz, mely a történet tényleges okát és a megoldást is megadhatja. Ahhoz kell az érdemi idő.

Rendezvényeken rapid tanácsadást is szoktam csinálni. 2-3 perc alatt is érdemi felismerései szoktak lenni a hozzám fordulóknak, amihez főleg a megérzéseim és a tapasztalatom használom.

Amikor elegendő teret és időt tudok adni a felismerések megjelenésének, akkor a változás sokkal mélyrehatóbb.

Számomra egy kisgyerek önfeledt mosolya az érzelmi és mentális szabadság szimbóluma.

3. Mentális blokkoldás

A következő lépés annak átadása, amit az előző lépésben felismertem és feloldottam. A munkám folyamatát ezért egy közérthető levélben megfogalmazom. Ez a forma nekem is támaszt ad abban, hogy a lehető legtöbbet adhassak át abból, amire ráleltem.

Szoktam jegyzeteket csinálni a 2. rész elvégzése során, s azokat felhasználva fogalmazom meg a végén a mondandómat. Ezen levelek stílusa néha kicsit csapongónak tűnhet, habár az élet 5 összetevője mentén szoktam leginkább haladni.

Ezen levelek tele vannak feladatokkal, megérteni és befogadni való gondolatok tömkelegével. Érdemes ezeket újra és újra elolvasni, végig gondolni, a benne foglaltakat hasznosítani.

Garancia

Ha bármi nem egyértelmű a levelemmel kapcsolatban, szívesen válaszolok minden kérdésre. Természetesen ésszerű és vállalható keretek között (nem fogok válaszolni a 678. levélre 🙂 ).

Illetve 15 napos megelégedettségi garanciát is vállalok a munkámmal kapcsolatban. Ugyan nem vállalhatom azt, hogy egy évek óta húzódó problémát ripsz-ropsz el fogok tüntetni (nem is az a feladatom), de a változás akadályainak megszűnését mindenki meg szokta érezni.

Most tedd meg az ELSŐ LÉPÉSt, s írj nekem levelet!

[recaptcha]


Fontos megjegyzés:

A személyre szabott, 3 lépéses blokkoldás egy fizetős szolgáltatás, melynek időtartama a kérdés jellegétől és összetettségétől függően változhat.

Egy személyes blokkoldás tipikusan 3-5 órányi munkával jár, melynek része az esettanulmányoknál is olvasható részletes leírás elkészítése.

Egyénre szabott blokkoldás díja 8000 Ft/ óra

A munkát akkor kezdem el, ha a munka előlegeként 3 óra munka ára megérkezik a bankszámlámra. Mivel az oldás nem tudom visszacsinálni, meg nem történtté tenni.

Igyekszem a megkeresésre pár napon belül reagálni.

Mutasd meg az ismerőseidnek is!