Az életünk krízise

Ismerősek az alábbi helyzetek??

 • Időről időre nehéz helyzetekben találod magad, s nem érted (nem látod), mi az a tényező az életedben, ami ezeket a kellemetlen szituációkat létrehozza?
 • Vannak alapvető jellemhibáid (mint mindenkinek), de nem tudod, miként lehetne ezeket ténylegesen átformálni, Hogy úgy éld az életed, hogy az vállalható és élhető legyen számodra?
 • Nehezen találod meg azt a pontot az életedben, ami ténylegese eredményekre és változásra sarkalna a mindennapokban, mindenféle érzelmi és mentális vihar nélkül?
 • Nem látod azon pontját az életednek, melynek révén az egész világodat a sarkából kifordíthatnád? Hogy túllépj mindazon, ami most gúzsba köti az életed…
 • Nehezen találod meg az életfeladatod, azt a szerepet, amiben úgy érezheted, teljessé válik tőle az életed? Ezernyi ötleted lenne, de egyik sem annyira motiváló, hogy el is indulj felé!

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz! Van megoldás a problémádra!

dominókat megállító kéz
Állítsd meg a hatást, mely az egész életedet romba dönti!

Így segítek neked:

Több ezer oldás után, tucatnyi módszert gyakorolva 15 év alatt megtapasztaltam, mi az, ami igazán működik, s nem csak a felszínt kapargatja.

Sokszor a helyzetek annyira sokrétűek, hogy azt ésszel felfogni, pláne feloldani nem lehet. S ekkor nincs jobb módszer, mint egyszerűen engedni, hogy a nyomás az életünkön csökkenjen, s attól a nehézségeink átformálódjanak.

A bennünk zajló folyamatok éppen ezért egy nagy gordiuszi csomóra hasonlítanak, melyben ezernyi szál, és azok között kialakult kapcsolódás van. Aminek a feloldása sokszor már a jelenlét állapotától elkezd átalakulni.

Összeállítottam egy bő 2500 elemből álló szempontrendszert, aminek révén ráláthatok s követhetem mindazt, ami bennünk zajlik. Amiket úgy használok, mint a KRESZ könyvben az útjelzőtáblákat. Ismerem a jelentésüket, s ha szembejön, tudom miként cselekedjek.

Nem szoktam hatalmas elméleteket gyártani a helyzetek okáról, sem annak okáról. Igyekszem egyszerűen és elengedett módon haladni a változással.

Követve mindazt, ami éppen benned feljön, s a folyamat révén lerakhatod azon történeteidet, melyek akár évtizedek óta megkeserítik az életed.

egy test három vetülete, mint az igazság antitézise
Nincsenek abszolút igazságok, csak jól megválasztott nézőpontok.

Milyen részekből áll a blokkoldás folyamata?

 • A kezdő pont az esetlegesen akadályozó hatások elrendezése.
  Mindenkinek az élete tele van feltáratlan történettel. Ezen pont arról szól, hogy az egymás iránt megjelenő ellenállásunk hatásától búcsút tudjunk inteni
 • A második lépés a kérdésedet okozó akadályok eltávolítása.
  Ez maga a blokkoldás folyamata. Ez az, aminek a megtörténtéhez a jelenlétem nem megkerülhető.
 • A harmadig lépés a megszokás mintáinak elengedése, ami újraalkothatja a korábbi nehézségeidet.
  Ez többnyire egy automatikusan elinduló folyamat, de vannak helyzetek, amikor ez nagyon lassú lehet, vagy akár el is akadhat.
 • A végül leellenőrzöm a folyamat eredményét.
  Az egó egy hatalmas mókamester, igyekszik megvédeni minket. De néha annak a megőrzésén munkálkodik, ami épp a nehézségeinknek az okozója.

Minden helyzet egyedi, van amikor, a teljes folyamat végbemegy fél óra alatt, míg máskor a folyamat napokig eltart. Főleg a szokások mintáinak elengedése miatt, melyhez néha napok kellenek. A jegyzeteim révén akkor is addig követem a folyamatot, amíg véget nem ér.

Habár azt nem fogjuk közösen egymást nézegetve végigvárni 🙂 .

Mindezt egy rendszerezett módon, figyelembe véve az állandóan változó érzelmi és mentális állapotokat is.

Extra bónuszok!

 • 1. bónusz:  Megkeressük azt a magatartást, amit ha elengedsz, egy életre kihúzod az életedből a fájdalom és az önbántás folyamatos újratermelését.
  Tapasztalatom szerint ez a pont szokott lenni a legrémisztőbb. Mert sokan azt érzik, nem tudnak akkorát helyből távol ugrani emberileg, ami egy ekkora változáshoz szükséges. S pont ez a pont az, ami a konzultáció után a leghamarabb megnyilvánul..
 • 2. bónusz: Megalkotjuk neked azt a képet, mely mindig erővel tölt fel, ha valaha is extra erőre és inspirációra van szükséged.
 • 3. Bónusz: Megalkotunk neked egy olyan személyre szóló mondatot, mellyel a hajadnál fogva tudod magad kirángatni a nehéz és kilátástalan helyzetekből.

Mindezt úgy, hogy az maximálisan a te állapotodhoz fog passzolni. Nem én találom ki általában, a folyamat spontán kialakítja ezen válaszokat.

Garantáltan?

Igen. Nincs mit magyaráznom, én nem szeretek mellé beszélni. Ha olvasod az oldalaimon az írásokat, láthatod, hogy igyekszem mindent egyszerűen, érthetően s a mindennapokban is használható módon megfogalmazni.

Csak olyat írok le, csak olyat mondok, ami működik és neked is hasznos lehet. Volt elegendő kudarc és pofára esés az életemben, hogy pontosan tudjam mi nem működik az életemben. Illetve mik azok, amik hol működtek, hol meg nem. S volt bőséges és sokféle tanítóm ahhoz, hogy megtanulhassam és megmutassam azt, hogyan értelmes élni az életet.

Sok száz alkalommal megtapasztaltam, hogy amit mondok, az működik. Még a legkilátástalanabb helyzetekben is képes voltam működő képes megoldást találni, megmentve életeket a romlás útjától. Mert nem könyvekből tapasztaltam meg egy rakás dolgot, hanem a saját bőrömön.

Ezért is merek rá 100%-os elégedettségi garanciát vállalni rá! Ha a konzultáció után 2 héttel még mindig azt érzed, semmit nem jelentet neked az, amit a konzultáción megkaptál, minden további kérdés nélkül visszaadom neked a pénzed. Nincs harag, és a tudást is megtarthatod.

Azt viszont nem ígérem, hogy amit elmondok, annak minden részlete tetszeni fog neked! Sőt azt sem ígérem, hogy az az út, amit fel fogok vázolni, az mindig könnyű, örömteli és lelkesítő lesz. De az önismeret útja már csak ilyen. Nem lehet valódi értékeket teremteni akkor, ha nem akarod az árát megfizetni.

Hogyan vehetsz részt ezen a konzultáción?

 • Hívj fel a 20/249-7326-os számon!
 • A telefonban megbeszéljük, hol s mikor tudunk találkozni Budapesten vagy Veszprémben.
  Ha nem veszem fel, akkor épp dolgozom. Vissza foglak hívni, amint végeztem, s alkalmas. Elég okos a telefonom, hogy lássam, valaki keresett.
 • A találkozásunkkor nyugodtan készíthetsz jegyzeteket is, amit elvihetsz magaddal.
 • S a konzultáció után egy életen át használd a megszerzett új tudást és a megújult állapotot.

Szóval mire vársz?

Jelentkezz a személyes konzultációra most!

Telefon: 20/249-7326
A telefonszám Whatsuppon és Viberen is hívható!


Mutasd meg az ismerőseidnek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..